Forum despre animale
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum despre animale

Bine ati venit pe forumul despre animale!Aici vom vorbi despre aproape tot ce e legat de animale(domestice, salbatice etc.).

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Zona AnimalelorZona Animalelor  

Regulamentul moderatorilor

In jos 
AutorMesaj
Andreea
Admin
Andreea

Activitate :
Regulamentul moderatorilor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Regulamentul moderatorilor Right_bar_bleue
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 26
Localizare : Tulcea

Regulamentul moderatorilor Empty
MesajSubiect: Regulamentul moderatorilor   Regulamentul moderatorilor Icon_minitimeJoi Dec 10, 2009 4:39 pm

1.Doar daca sunteti activi si va faceti treaba bine veti deveni moderator!Primul pas in a deveni moderator este sa dati o prima proba.Va las o perioada de timp sa vad cum va descurcati ca moderatori si daca va descurcati,va las moderatori;daca nu,nu va las moderatori.
2.Fiti atenti la useri,sa nu incalce regulile!Le veti da warn doar din profil,nu veti scrie undeva motivul!La fel si cu banul!
3.Intrati des pe forum,cel putin odata la 2 sapt. si daca plecati undeva anuntati adminul prin MP!
4.Daca cineva va sacaie sa il faceti moderator,sa ii retrageti warn-ul sau stiu eu ce-o mai fi nu ii credeti!
5.Doar pt. ca sunteti moderatori,nu scapati de nicio regula!Toti suntem egali,pana si eu respect regulile!Nici voua nu va scxhimb nick-ul decat odata si restul regulilor moderatorilor si ale forumului le veti indeplini!
6.Fiti "ochi si ureci" pe forum cand intrati,pt. ca userii sa nu faca vreo prostie!Daca injura si nu sunt eu,editati-le mesajele!Va veti face treaba ca toti moderatorii de forumuri!
7.La verificarea forumurilor trebuie sa aiba grija si adminii,si moderatorii de forum!Atunci trebuie sa avem mare grija la forum,dar mereu vom pastra forumul in perfecta stare!

Va rog cititi des regulamentul,s-ar putea sa se modifice sau sa apara alte reguli!
Sus In jos
http://disney-channel.wikiforum.ro

Regulamentul moderatorilor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulamentul forumului

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum despre animale :: ~Administrative~ :: Administrative-
Mergi direct la: